Over ons

KunststofExpert
KunststofExpert is begonnen als TerrasExpert, gespecialiseerd op terrasvlonders. Inmiddels is de TerrasExpert ook al actief onder de naam KunststofExpert. Naast het realiseren van duurzame kunststof buitenvloeren heeft de KunststofExpert een groot scala aan kunststof producten voor de Infra, Stalinrichting, Speelplaats, Openbare werken, Schuttingen, Park & Straatmeubilair en losse palen en planken. Dat allemaal van 100% gerecycleerde kunststof. 

De wortels liggen bij Bart van den Berg die in 2008, naast zijn studie begon met de verkoop en realisatie van GovaPlast producten. Als afgestudeerd commercieel econoom, wilde hij zijn verzamelde marketing kennis zelf in de praktijk gaan brengen.

Naam en concept
TerrasExpert is ontstaan met het idee om de klant iedere soort buitenvloer aan te kunnen bieden. Van hout, hardhout, composiet tot 100% kunststof. Na een periode van onderzoek en experimenteren met verschillende merken, heeft hij zijn strategie gewijzigd. Hij veranderde de strategie van ‘een terras voor iedereen’ naar ‘een kunststof vlonder voor iedereen’. Ecologische en economisch te werk gaan en een duurzame oplossing bieden voor ieder terras. Buitenvloeren van hout en voornamelijk composiet gaven hem niet voldoende vertrouwen en het gewenste resultaat om een duurzame buitenvloer te kunnen garanderen. In GovaDeck heeft hij een betrouwbare partij gevonden die een hoogwaardige, kwalitatieve en zeer duurzame buitenvloer garanderen. Wilt u de verschillen weten tussen hout, composiet en 100% kunststof buitenvloer, klik dan op de speciaal ingerichte pagina composiet versus 100% kunststof. Doordat TerrasExpert steeds meer producten ging aanbieden van kunststof is het idee ontstaan om KunststofExpert op te richten.

Manier van werken
TerrasExpert werkt als zelfstandig ondernemer en huurt expertise in als daar bij een project behoefte aan is. Inmiddels heeft hij een aantal betrouwbare partners gevonden die hem ondersteunen bij  de realisatie van zijn projecten. Recensies van projecten zijn hier te vinden.

Tegeldrager.nu
Tevens is de site tegeldrager.nu opgericht, ter ondersteuning van het verkopen van tegeldragers. Omdat TerrasExpert.nl meer draait om beleving hebben we tegeldrager.nu meer ingericht voor het makkelijk bestellen.

Gegevens:

Magazijn: Energieweg 20a, 2964 LE te Groot-Ammers

T: 0184-636937
M: 06-48424590
E: info@kunststofexpert.nl
KVK: 54913063
Bank: IBAN NL26 RABO 01299385 56
BTW: 1813.29.724.B01

Contact

https://www.kunststofexpert.nl/c-4273847/offerte-aanvragen/

Bel of mail gerust

T: 0184-636937
E: info@kunststofexpert.nl

https://www.kunststofexpert.nl/c-4225545/over-ons/

© 2017 - 2024 Kunststof Expert | Kunststof producten voor de Infra en tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel